زمان جاری : شنبه 15 اردیبهشت 1403 - 6:58 قبل از ظهر
نام کاربری : پسورد : یا عضویت | رمز عبور را فراموش کردم






ارسال پاسخ
تعداد بازدید 20
نویسنده پیام
tatitati آفلاین


ارسال‌ها : 15
عضویت: 2 /1 /1392
محل زندگی: اصفهان
تشکرها : 10
تشکر شده : 10
طرز تهیه قطاب یزدی


 

[quote=نقل قول: ]مواد لازم:
  • آرد:200گرم
  • بکینگ پودر:یک دوم قاشق چایخوری
  • شیر:یک دوم پیمانه پودر پسته:یک چهارم پیمانه
  • زرده:1 عدد
  • گردو خرد شده : به میزان لازم
  • روغن جامد:3 قاشق سوپ خوری
  • قند بادام:یک دوم پیمانه پودر هل:1 قاشق چایخوری
  • گلاب:کمی
  • پودر قند :برای تزئین


[quote=نقل قول: ]روش تهیه:

روغن را آب می‌کنیم و می‌گذاریم تا سرد شود. شیر، تخم مرغ، بکینگ پودر و
روغن را با هم مخلوط می‌کنیم. آرد را کم کم اضافه می‌کنیم. خمیر لطیف و
چسبناکی بدست می‌آید. سپس آن را 2 ساعت در داخل کیسه در جای خنک اما نه
یخچال قرار می‌دهیم . خمیر را باز می‌کنیم، قالب می زنیم، در ظرف دیگر قند
بادام، پودر پسته، هل و گردو را اضافه می کنیم.کمی گلاب هم می ریزیم تا به
شکل خمیر در آید. به اندازه یک قاشق چای‌خوری از آن بر می داریم از مواد
میانه می گذاریم و سپس دور آن را دورچین می زنیم . در داخل روغن داغ سرخ می
کنیم . سپس در پودر قند می غلتانیم .

نکته:

  • مخلوط پودر قند و پودر بادام را قند بادام می گویند .
  • برای تهیه آن باید در هنگام آسیاب کردن بادام پودر قند را اضافه کرده تا به خوبی با هم مخلوط شده و بادام به روغن نیفتد.

یکشنبه 18 فروردین 1392 - 12:24
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :


تماس با ما | طرز تهیه قطاب یزدی | بازگشت به بالا | پیوند سایتی RSS