تعداد بازدید 20
|
نویسنده |
پیام |
tatitati
ارسالها : 15
عضویت: 2 /1 /1392
محل زندگی: اصفهان
تشکرها : 10
تشکر شده : 10
|
طرز تهیه قطاب یزدی
[quote=نقل قول: ] مواد لازم: - آرد:200گرم
- بکینگ پودر:یک دوم قاشق چایخوری
- شیر:یک دوم پیمانه پودر پسته:یک چهارم پیمانه
- زرده:1 عدد
- گردو خرد شده : به میزان لازم
- روغن جامد:3 قاشق سوپ خوری
- قند بادام:یک دوم پیمانه پودر هل:1 قاشق چایخوری
- گلاب:کمی
- پودر قند :برای تزئین
[quote=نقل قول: ]روش تهیه:
روغن را آب میکنیم و میگذاریم تا سرد شود. شیر، تخم مرغ، بکینگ پودر و
روغن را با هم مخلوط میکنیم. آرد را کم کم اضافه میکنیم. خمیر لطیف و
چسبناکی بدست میآید. سپس آن را 2 ساعت در داخل کیسه در جای خنک اما نه
یخچال قرار میدهیم . خمیر را باز میکنیم، قالب می زنیم، در ظرف دیگر قند
بادام، پودر پسته، هل و گردو را اضافه می کنیم.کمی گلاب هم می ریزیم تا به
شکل خمیر در آید. به اندازه یک قاشق چایخوری از آن بر می داریم از مواد
میانه می گذاریم و سپس دور آن را دورچین می زنیم . در داخل روغن داغ سرخ می
کنیم . سپس در پودر قند می غلتانیم .
نکته:
- مخلوط پودر قند و پودر بادام را قند بادام می گویند .
- برای تهیه آن باید در هنگام آسیاب کردن بادام پودر قند را اضافه کرده تا به خوبی با هم مخلوط شده و بادام به روغن نیفتد.
|
|
یکشنبه 18 فروردین 1392 - 12:24 |
|
تشکر شده: |
|
|
برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.